Hakkında

Hapiste Çocuk blogu, Çocuk Cezaevleri Kapatılsın Girişimi ‘nin üyelerinden biri olan Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği tarafından hapishanelerdeki çocuklar için kurulmuştur. Blog aracılığıyla hapishanelerdeki çocuklara dair bilgilerin derlenmesi, bu bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması, hapishanelerdeki çocukların sorunlarının ortaya çıkarılıp bu sorunlara çözüm önerileri sunulması amaçlanmaktadır.

Hakkında’ için 7 yanıt

Add yours

  1. Yağmur hanım merhaba, gönüllü çalışmalarınıza destek vermek istiyorum. Ataşehir belediyesinde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak çalışmaktayım. Çalıştığım için, internet üzerinden destek verebileceğim bir çalışmada daha yararlı olacağımı düşünüyorum. Çocukların mektuplarını yanıtlamak gibi. Çalışmalarınıza nasıl katkı verebileceğim konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim. İyi akşamlar… Nasip Karacık

    1. Merhaba

      İlginiz bizi mutlu etti. İnternet üzerinden yardım bizim açımızdan zorluklar yaratıyor. Haftada bir gün bir kaç saat dahi olsa ofiste beraber çalışmayı tercih ediyoruz. Ancak çalıştığınız için bu mümkün olmadığından sizin de dediğiniz gibi mektupların cevaplanması veya bazı başvurular için ön araştırma yapılabilmesi konularında yardımcı olabilirsiniz.

      Sizinle iletişime geçeceğiz.

      iyi çalışmalar…

  2. Merhaba ben Ankarada psikolojik danışmanlık okuyorum ve sizinle gönüllü çalışmak istiyorum. Bu mümkünmü

      1. Belki Ankara’daki insan hakları örgütleriyle iletişim kurmak isterseniz? Orada değiliz ama orada pek çok arkadaşımız var. hapistecocuk@tcps.org.tr adresine bir mail atabilirseniz oradan bilgilendirme yapmaya çalışalım.

Yorum bırakın

WordPress.com'da Blog Oluşturun.

Yukarı ↑